Θεαματικός ο Άρης...




Με 5-0  έληξε η αναμέτρηση του Άρη με τον Έβρο Σουφλίου  στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’εθνικής, ενώ συνεχίζει να προηγείται στον όμιλό του . 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 3-0 για τον Άρη και καθόρισε τη νίκη του στη συνέχεια (5-0). Ο Άρης κυριαρχούσε στο γήπεδο και προσπαθούσε  να σκοράρει με κάθε ευκαιρία (στο 6’, 9’, 13’, 17’). Στο 20’ ο Κόκε με την βοήθεια του Κυβελίδη πέτυχε το πρώτο γκόλ. Το παιχνίδι σε κρατούσε σε εγρήγορση και περίμενες την επόμενη κίνηση των μαυροκίτρινων. Στο 22’ ο Ν’ Λουντουλού πέτυχε δοκάρι με κεφαλιά, ενώ στο 28’ ο τερματοφύλακας του Έβρου απέκρουσε την κεφαλιά του Πόι. Το δεύτερο γκόλ ήρθε στο 35’ από τον Κυβελίδη, ύστερα από πάσα του Ν’ Λουντουλού. Εντυπωσιακό ήταν το τρίτο γκόλ, στο 38’, με κεφαλιά του Κυβελίδη, σε   συνεργασία με τον Κόκε. Πρίν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 45΄ο Κυβελίδης έκανε άλλη μία προσπάθεια για γκόλ αλλά το κράτησε ο τερματοφύλακας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί άρχισαν να πέφτουν. Ο Άρης  έδειχνε πλέον σίγουρος για τη νίκη του, οπότε κυριαρχούσε πιο άνετα στον χώρο. Μετά από 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες (στο 51’ ο Τάτος έκανε πάσα στον Κυβελίδη, στο 59’ ο Ν’ Λουντουλού έστειλε την μπάλα έξω, στο 68’ ο Κόκε έστειλε στον Τάτο) οι μαυροκίτρινοι πέτυχαν γκόλ στο 76’ χάρη στον Πόι. Στο 81’ η ομάδα του Έβρου προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα βρέθηκε άουτ. Στο 86’ ο Άρης πέτυχε το 5-0 χάρη στον Κωνσταντινίδη.
Στην συνέντευξη Τύπου ο Αναστόπουλος, προπονητής της ομάδας του Άρη δήλωσε «Πέρυσι η ομάδα υπέστη μία  αγωνιστική ταλαιπωρία, με αποτέλεσμα να έχει αντίκρυσμα στον κόσμο. Πρωτίστως η ομάδα πρέπει να πετύχει τον στόχο και κατά τα φαινόμενα το πετυχαίνει, θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να φύγει απο αυτές τις κατηγορίες. Ο κόσμος του Άρη θέλει χαρά, έχει ταπεινωθεί, έχει κουραστεί», τόνισε ο προπονητής. 

Από το παιχνίδι δεν έλειπαν οι κίτρινες κάρτες: στο 27’ ο Λίτσιος (Έβρος Σουφλίου), στο 45’ ο Καζναφέρης (Άρης),  στο 47’ ο Χιζανασβίλι  (΄Εβρος Σουφλίου)
Το γήπεδο δεν είχε μεγάλη προσέλευση. Παρόλα αυτά οι φίλαθλοι του Άρη τραγουδούσαν με την ίδια ένταση τα συνθήματα της ομάδας τους, εμψυχώνοντας τους παίκτες. 

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καζναφέρης, Σαμαράς, Ρόβας (38΄λ.τρ. Καλογέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης (46΄Βουτσιάς), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κόκε, Τάτος, Κυβελίδης (67΄Κωνσταντινιδης)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Αλεξίου, Μπάμνιος, Χατζάκος, Λίτσιος (78΄Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Πιτσόκος, Χιζανασβίλι (70΄ Κουτσούλας), Λίτσκας, Ζεκερίδης, Μερτίκας (59΄Εμρέ)

Διαιτητής: Σπυριάδης (Χίου) και βοηθοί: Κωτούλας (Τρικάλων) και Στεφάνης (Καρδίτσας).

Σύνταξη: Λευκοθέα Πανούσου

Υ.Γ: Το συγκεκριμένο άρθρο γράφτηκε στο πλαίσιο του μαθήματος "αθλητική δημοσιογραφία" 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Lovebird- ένα ιδιαίτερο κατοικίδιο…

Junge Gründer aus Thessaloniki

Ρόδος: Mία καλοκαιρινή περιπέτεια